Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 9 augusti 00:48

Nästa träning

Tis 9 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk... - Arne Hegerfors
 
 
 

Matchreferat

 

Sköles smarthet gav seger

Söndag 4 februari 2007

GM hade inför matchen förvarnat om att det skulle bli en tuff match med mycket bök,stök och griniga spelare. GM kunde inte ha haft mer rätt.

Inledningsvis var det brukslaget från Sköle som började bäst och hade ett klart övertag i bollinnehavet. Dock så saknades det riktigt heta målchanserna. Mot slutet av första halvlek började Familjen få iordning på sitt spel och började testa skott mot Tjompen i Skölekassen men utan att lyckas få in bollen.
Halvleken slutade mållös.

I början av andra halvlek gör #32 Henning sitt första mål för Sköle denna säsong (sitt andra totalt). Sköle börjar hålla boll mer och spela runt för att säkra bakåt och för att få tiden att gå. Familjen blir allt mer frustrerade och drar även på sig en utvisning för slashing. Powerplayet resulterar inte i något mål. Strax efter att familjen blivit fulltaligt får buslaget i väg ett skott mot mål. Mycket trafik framför och bollen slinker in bakom en, för dagen utmärkt Thomas Lundgren, i mål. De såg länge ut att bli kryss i matchen men med 2 min kvar slår #11 Karlsson i delikat passning till #77 Sundin som får avgöra matchen. Sundin hade tidigare i matchen fått en lika delikat passning av samme Karlsson, men missat, men gjorde denna gång lyckligtvis inte samma misstag.

Sköle vinner matchen då man spelar smart och inte drar på sig någon utvisning. Tjompen gör på nytt en heljuten insatts i mål och försvarsspelet var ljusår bättre än vad det brukar vara på onsdagar. 2 mål framåt är inte mycket att skryta med, men det räcker när man inte släpper till så mycket.

Deltog gjorde:TL,MA,MB,NK,PL,HJ,PB,RS,DB,AS,KF

Boxscore

Familjen - Sköle Rhinos 1-2 (-)
0-1 Henning Johannesson (Nicklas Karlsson)
1-2 Robert Sundin (Nicklas Karlsson)

Senaste matchreferaten