Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Onsdag 25 maj 18:19

Nästa träning

Tis 31 May 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det har gått 41 minuter, plus tillägg... - Lasse Kinch under Skottland-Sverige.
 
 
 

Matchreferat

 

Laget som försvann

Söndag 5 februari 2006

Sköle spelade första matchen för säsongen med 10 man. Då bokstavligt krigade laget till sig 3 poäng med tur och skicklighet.
I andra matchen mötte man erkänt starka Matfors Oldtimers och även där var den breda truppen utslagsgivande. Den historiska 1-5 till 6-5 vändningen hade på inga villkor gått att genomföra, utan massor med frisk kraft på bänken.
Nu var det dags för tredje matchen och plötsligt att 13 starka gubbar förvandlas till 7 st ensamma Skölekrigare. Sköle inledde målskyttet genom Henning Johannesson, som därmed gör sin första kasse i Sköletröjan. Tyvärr skulle det dock visa sig att hans fina svit på förlustfria matcher skulle brytas.
Målet var ett s.k "Micke-Andersson-mål". Ett skott från långt bak i plan som letar sig genom 5 par ben och en skymd målvakt. Assist från Goalie Jonasson. Även andra målet kom från Sköle och där höll sig #11 framme och grävde in en retur.
Rhinos slappnade av lite grann och genast stod det 2-2. På en halvkontring fick Sundin backhandträff och rullade in 3-2 och kort därefter tog densamme ned en luftpastej från Andersson och placerade den i bortre gaveln. 4-2 ledningen reucerades till 4-3 innan halvtid.
Redan i början av andra halvlek syntes att benen inte riktigt började hänga med de rörliga Ortvikenspelarna och bollarna började rulla in bakom en ofta chanslös Jonasson. 4-8 blev sedan 5-8 efter att Sundin lagt en svepare i krysset. Ett hattrick brukar ofta var positivt. Denna gång var ett undantag.
Bäst i dagens trupp var Henning med stabilt backspel.
Ett tack till Jonasson som ställde upp då övriga försvann.
Förlusten kan inte lastats någon av de deltagande spelarna. Laget höll emot bra i ca 30 min, sedan rullar bollarna in pga att orken inte räckte till.
Facinerande att nästan 25% av truppen åker till fjällen. Samma helg! Facinerande att ca 15% får revbensproblem samtidigt. Att sedan virus spökar får vi leva med. Torpshammar fortsätter dock att vara ett orosmoment för "De blå".
Nu hoppas vi på full styrka = 13 man på nästa match. De kommer att krävas för att lugga poäng av fjolårsegrarna Telia.
Deltog gjorde: AJ,HJ,MA,NK,RS,DB,AS

Boxscore

Sköle Rhinos - Ortvikens MK 5-12 (-)
1-0 Henning Johannesson (Andreas Jonasson)
2-0 Nicklas Karlsson (Robert Sundin)
3-2 Robert Sundin (Nicklas Karlsson)
4-2 Robert Sundin (Mikael Andersson)
5-8 Robert Sundin (Nicklas Karlsson)

Senaste matchreferaten