Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 9 augusti 01:13

Nästa träning

Tis 9 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det gäller att prova otrampad mark ju djupare vattnet blir! - BP:s tränare Claes Eriksson
 
 
 

Matchreferat

 

Värme visade klubbhjärtat

Söndag 6 november 2016

Många spelare hade svårt att hantera att sitt andra favoritlag hade derbymatch samtidigt som Sköle hade match. Därför satt tre spelare tillsammans i omklädningsrummet innan matchstart och följde Gunners via teknisk utrustning.

Värme, som var en av dessa spelare, visade vilket lag som trots allt går först och fixade på egen hand 1-0 när han bröt en passning och satte målet till vänster om målvakten. Målet filmades av media men ännu är inte rättigheterna till filmen i klubbens ägo.

Olsson fortsätter att göra 1.0 mål per match och nytt mål även här fram till 2-0.

Direkt efter detta står Åkerback för någon form av golfchip med backhand som smiter in i mål. Tre mål på relativt kort tid och utdelning är i stort sett 100%-ig. Som på beställningen minskar skärpan och med hjälp av en styrning går en boll i en båge över Hägglund i målet och därmed reducerat till 1-3.

Hävarna har sedan de flesta målchanserna men ställingen står sig när halvtidsvisslan ljuder.

Sköle får sedan #10 utvisade när sköleforwarden fått rejäl närkontakt ett tre-tal gånger men inte fått frislag och håller sedan en hand i marken för att hålla balansen. Skölelägret lät inte sin kritik hållas inombords utan en mängd kommentarer slängdes. Minuten senare fick #21 Värme klubban avslagen och lämnade snabbt planen med skaftet i handen. Eftersom innebandysporten insisterar på att ha en mängd udda, märkliga, knepiga och svårförstådda regler så utvisades även #21 eftersom backbjässen inte plockat med sig sitt trasig blad. 3 mot 5 underläge alltså.
Men laget håller ut och avslutar matchen med en mycket fin prestation av #12 Moreau som löper förbi samtliga på högerkanten och serverar #5 Blomkvist som kyligt smeker bollen i mål och punkterar matchen och samtidigt skickar upp sig själv i ensam ledning i poängligan.

Sköle har nu definitivt säkrat kontraktet och ställer nu siktet mot att göra ett bättre slutresultat än förra säsongen där man slutade på en 4:e plats.

deltog gjorde: JH,AE,AM,PB,JV,RS,RÅ,RO,MB,KE,PF

* #88 Hägglund fortsätter att släppa in få mål mot Hävarna. 1 mål i fjol och 1 mål i år.
* #5 Blomkvist, som är en av veteranerna i laget, har en seger i assistligan för exakt 9 år sedan. Nu har 42-åringen vaknat på nytt och är högaktuell till seger i både assist-,skytte- och poängligan. Kanske kan han även spräcka sitt poängrekord från 2009 på 12 poäng ?
* Åkerback lämnade målgaranti och levererade. Respekt.
* Pierre Björklund noterades för sin 200:e matchen sedan klubben infördes statistiksystemet. I praktiken bör Pierre ligga mellan 300-400 matcher.

Boxscore

Sköle Rhinos - Hävarna 4-1 (3-1)
  • 1-0 Jörgen Värme
  • 2-0 Rickard Olsson (Andreas Eriksson) GWG
  • 3-0 Richard Åkerback
  • 3-1
  • 2min Rickard Olsson Liggande spel (PP = 0 SH = 0)
  • 2min Jörgen Värme Felaktig utrustning (PP = 0 SH = 0)
  • 4-1 Markus Blomkvist (Andreas Moreau)

Senaste matchreferaten