Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Måndag 12 april 15:02

Nästa träning

Mån 12 Apr 21:00-22:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Assyriskas målis har bara 67 i räddnings%, det betyder att han släpper in var tredje mål, det är inte godkänt. - SR
 
 
 

Matchreferat

 

Fritt fall fortsätter

Söndag 25 oktober 2015

Den negativa trend som Sköle Rhinos är i fortsätter och efter helgens förlust mot Högomsmännen tyder mycket på att det är kvalspel som man får sikta in sig på i slutet av november. Men fortsätter försvarsspelet att vara under all kritik kan det mycket väl bli direktnedflyttning.

Ironiskt nog var det en av Sköles vackraste spel denna säsong som gav laget ledning. Flobecker rafsade upp bollen i bortre krysset efter att C.Johansson varit stark i ena hörnet och serverat Flobecker bollen.

Med ledning i 1-0 i halvtid och en fullproppad bänk fanns goda förhoppningar om att rå på männen från Högom. Men Sköle såg istället allt mer tjockproppad ut desto längre matchen led.

Av de fyra målen Vikberg fick släppa in kunde han egentligen bara lastas för det fjärde, där han släppte sin första stolpe, men då var matchen i stort sett redan förlorad.

Sköle hade ett powerplay i matchen där man visar upp konsten att inte rulla boll snabbt men istället ta snabba avslut genom att dundra bollen på på någon av de övriga 9 spelarna framför motståndarkassen.

Godkänt i denna match får, med viss tvekan, Daniel Björklund, som med sin förkylning i halsen satt på läktaren och bokförde statistik. Övriga tolv spelare på planen erbjuds för tillfället inte nytt kontrakt.

Deltog gjorde: MV,JH,AM,AE,PB,JW,PF,RS,RO,JÅ,MB,CJ

Träningsuppehållet nu på torsdag kommer lägligt och Sköle kommer att gå igenom en ny gameplan på fredag då det är törstsläckning på O´learys kl.2030 (FLO´s jobb, brandstation, kl 18)

Boxscore

Sköle Rhinos - Högomsmännen 2-4 (1-0)
  • 1-0 Peter Flobecker (Clemens Johansson)
  • 2min Högomsmännen Felaktigt byte (PP = 0 SH = 0)
  • 2-4 Pierre Björklund (Rickard Olsson)

Senaste matchreferaten