Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Onsdag 30 september 01:10

Nästa träning

Mån 5 Oct 21:00-22:00

Ja(1) | Nej(0) | Info

Ja (1): #10

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det blev väl droppen som urholkade den berömda bägaren. - Arne Hegerfors
 
 
 

Matchreferat

 

Vikberg höll nollan

Söndag 14 september 2015

Det blev en skön seger i premiären för Sköle. Man nollade nykomlingarna (som sent bytt namn till IBK Boyan) och gjorde själv 2 mål vilket gav tre sköna poäng.


Sköle hade som vanligt backbrist och ställde upp med två ordinarie backar. Man spelade mer defensivt än vanligt vilket visade sig vara en bra recept. Det unga Boyan-laget rullade boll på egen planhalva och kom oftast med avslut från långt håll vilket inte ledde till några som helst problem för Vikberg. I mitten av första halvlek utökade Kristoffer Engström sina redan långa kliv, och klev runt motståndarkassen och lade in bollen köksvägen.


I en närkampssituation åkte Moreau på en ful knätackling, och vi som varit med länge får flashbacks från #72´s sorti från planen i början av 2000-talet. Tacklingen kom med 5 minuter kvar av första halvlek och Sköle fick också med all rätt spela powerplay dessa fem minuter. Dock utan att näta.

Ledning i paus 1-0. Det var Sköle som hade de flesta målchanserna. Bl.a. såg Olsson utan att kunnna lyfta in bollen i bortre gaveln men bollen smet utanför. Även Sundin hade ett friläge som han inte förvaltade väl.

Mot slutet av matchen backade Rhinos hem något och såg till att inte släppa till några heta målchanser. I stället tog man till vara på ett frislag och Jerzewski kunde punktera matchen med sitt 2-0 mål.

Moreau kom tillbaka i matchen och testade spel. Dock med viss osäkerhet om huruvida allt var helt eller om knät bara var svullet.

Plus i matchen till nyförvärvet Hägglund som fick Mycket speltid och spelade stabilt.

Deltog gjorde: MV,AM,JH,RS,PF,MB,KE,RO,DJ,JÅ

Boxscore

IBK Boyan - Sköle Rhinos 0-2 (-)
  • 0-1 Kristoffer Engström GWG
  • 5min IBK Boyan Kneeing (PP = 0 SH = 0)
  • 0-2 Dan Jerzewski (Peter Flobecker)

Senaste matchreferaten