Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Onsdag 8 december 11:57

Nästa träning

Tis 14 Dec 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

...och Sverige tar ut negern och sätter in en zigenare. - Bulgarisk TV
 
 
 

Matchreferat

 

Hård press gav utdelning

Lördag 31 oktober 2009

Sköle Rhinos befäster sin position i toppen av div.3. Detta efter lördagens 5-3 seger över Karins Hjältar. Rhinos har länge haft det angenäma problemet att man haft möjligheten att kunna vila slitna spelare då uppslutningen varit på topp, både på träning och match. Denna match var inget undantag. Trots att #67 Welander och #2 Svensson valde att avstå matchen då laget ändå kunde matcha två fulla femmor.

Karins Hjältar inledde matchen bäst och kunde i den femte minuten ta ledningen med 0-1. Skottet var från långt håll och letade sig in bakom keepern Vikberg, som efter matchen tyckte att han borde tagit det skotten.
I den elfte matchminuten bröt #77 Sundin ett uppspel på egen planhalva och satte fart framåt. Passalternativen var för få, enligt #77 själv, och denne valde att lägga bollen på mål för att inte riskera en kontring. Bollen hittade målet och nätet och det visar sig än en gång att även lösa bollar kan gå in.

I halvtid påtalades vikten av att ha tålmod. Målen skulle komma bara spelarna hade kylan att vänta.

Sköle tog också ledningen i inledningen av andra halvlek, genom den något ovane målskytten Daniel "Burken" Björklund. Målet var en riktig delikatess där Ante Johansson friställde "Burken" totalt och #78 kunde rulla in 2-1 vid bortre stolpen.

Sköle fortsatte att spela fin innebandy och ökade på till 3-1, återigen genom #77 Sundin. Denna gången på fint pass från Mats Ingelsson.
När Sköles i särklass snabbaste spelare, Pekka Edström, drog ner på tempot, var "Karinfolket" inte sen på att hugga. En indianare och vips så var det match igen, 2-3.

Karins Hjältare gjorde sedan även 3-4 på frislag, men detta bortdömdes korrekt, då ingen av domarna blåst igång spelet.

Sköle avgjorde sedan matchen med två raka mål genom Sundin och Jerzewski. Att Sköle sedan släppte in ett till mål mot slutet spelade mindre roll. 3 ytterligare poäng inkasserade och avslutningen på serien ser nu riktigt ljus ut för noshörningslaget.

Deltog gjorde : MV,MA,PB,RS,NK,DJ,MI,DB,MB,AJ,PE

Boxscore

Karins hjältar - Sköle Rhinos 3-5 (-)
Karins Hjältar - Sköle Rhinos 3-5 (1-1)

1-1 Robert Sundin
1-2 Daniel Björklund (Andreas Johansson)
1-3 Robert Sundin (Mats Ingelsson)
2-4 Robert Sundin (Peter Edström)
2-5 Dan Jerzewski

Senaste matchreferaten