Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Måndag 8 augusti 23:52

Nästa träning

Tis 9 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det finns ingen tanke bakom mina löpningar - #78 Björklund
 
 
 

Matchreferat

 

Nära tre poäng då noll blev en

Söndag 25 januari 2009

Sköle Rhinos såg länge ut att bli ett lag utan spelare på planen. Endast #5, #11 och #77 var klara för spel när kvarten återstod till match. #74, #60 och nyförvärven #88 och #99(utan inloggning)kom även de till match så det blev hela två avbytare i Matforslaget när matchen startade.

Inringde Stefan Johansson fick en ganska lugn inledning på matchen då Sköle rullade boll bra och satte hög press på motståndarlaget, Mean Spirits. De farligheter Spirits skapade inledningsvis kom mest från slarviga, egna uppspel och för vågade "enmansturer".

I slutet av första halvlek jobbar Mats Ingelsson fint tillbaka i försvar, snor bollen korrekt från en motståndarklubb och serverar Markus Blomkvist med en vacker sidledsboll. Det är "Blommans" första mål på över 2 år.

1-1 skulle inte dröja länge. Som allt för ofta är det ett frislag som slinker in. Denna gång från ganska långt håll, bakom en skymd Johannsson som inte kan lastas för målet.

Sköle fortsätter att skapa de flesta lägena och har bud på flera mål, men Tingström i motståndarkassen gör en riktigt bra match o är enda anledningen till att Sköle inte sätter både 2:an, 3:an och 4:an.

Pierre åker på en klassisk utvisning när han varit på gränsen till utvisning tre gånger och sedan gör en liten förseelse. Domaren ser chansen att få lyfta ur Björklund i 2 min och gör också det. Inget mål i powerplay men strax därefter förlorar nyss inkomnde #74 en tacklingssituation bakom mål och Mean Spirits får sätta 2-1 "köksvägen" med 1.30 min kvar av matchen.

Sköle tar ut målvakten i ett sista försök att kvittera. För ovanligheten skull, behåller man lugnet och spelar via backarna som rullar runt. Efter lite strulbollar framför mål landar bollen framför Sundins klubba med sekunden kvar av match och Sundin hittar denna gång lyckligtvis rätt och Sköle får i alla fall med sig en poäng från mötet.

Rhinos gör en bra match men trots kvittering i slutsekunden känns resultatet surt då man skulle avgjort matchen långt tidigare.

Bäst i Skölelaget var Pekka Edström som spelar hårt men schysst i backspelet.

Deltog gjorde: SJ,PB,PE,MB,RS,NK,ME,MI

Boxscore

Mean Spirits - Sköle Rhinos 2-2 (-)
1-0 Markus Blomkvist, (Mats Ingelsson)
2-2 Robert Sundin

Utvisningar: Pierre Björklund, 2 min charging

Senaste matchreferaten