Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Torsdag 30 juni 15:25

Nästa träning

Tis 5 Jul 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Vad ska vi upp i ettan och göra? - #78 Björklund
 
 
 

Matchreferat

 

Ytterligare en premiärförlust

Söndag 18 januari 2009

Sköle förlorade i säsongspremiären mot Bredsand Stars. Det var tredje premiärförlusten på lika många år.
Sköle har, som alltid, förhoppningar om att vara med och slåss om en uppflyttningsplats till div.1.
Serielagen har blivit bättre genom åren och frågan är om Sköle blivit det? Hursomhelst fick man inte den starten man önskat.

Matchen började med att Bredsand skötte det mesta av spelet medan Sköle mest fokuserade på kontringar. Rhinos släppte till en hel del chanser bakåt, men skapade även en hel del farligheter framåt. Inte någon "tränarinnebandy" för att försöka skapa en innebandyklyscha. Matchens första mål gjordes av Bredsand då en gulklädd "starsspelare" behandlades allt för vänligt och fick tämligen enkelt springa igenom och sätta bollen i nät.
Sköles första utvisning för dagen drabbade Mange "88" Eriksson som väldigt tveksamt åkte ut för charging. Utvisningen klarade Rhinos av på ett bra sätt. Sköle fick sedan en straff dömd emot sig, sedan E. Svensson varit för brysk nära mål.
Sköles debutmålis Magnus "Sudden" Sundin knep straffen efter att väntat ut straffskytten.
I efterföljande boxplay höll man rent i två minuter. Ja, t.o.m lite längre då domare Grundström glömt bort tiden på utvisade Svensson.

Bredsand visade att man är ett lag som definitivt är med och slåss om en plats i toppen och spelade runt Rhinoslaget på ett effektivt sätt. Endast överliggare stod i vägen från att siffrorna skulle rinna i väg. Till slut kom ändå 0-2 och även 0-3. Rättvist ska sägas. Innan halvtidsvilan fick Sköle ett välbehövligt reduceringsmål sedan R. Sundin skjutit i hjälmen på målvakten och bollen studsat på en back och sedan på en lägligt placerad Nicklas Karlsson. "Inte precis det svåraste målet man gjort, skrattade Karlsson själv efter matchen.

Andra halvlek började som den första halvleken slutade. Bredsand sköt i ribban gång på gång. När Sköle sedan gjorde 2-3 hade man lyckats skapa liv i matchen igen. Tyvärr var man aldrig riktigt när en kvittering. Man misslyckades i ett uppspel och en snabb kontring gav 4-2 till "Stars". I slutskedet plockade hemmalaget ut "Sudden" i mål och det resulterade! - i en utvisning då Sköle hade hela 8 man på planen. Ett slags rekord i sig, av glädjas åt. Utvisning satts av av Erik Svensson var endart av statistiskt intresse.

Förlusten var odiskutabel men efter matchen var det ändå glada miner i omklädningsrummet. Vissa av spelarna hade nämligen satt pengar på att #67 går mållös från säsongen. 21 matcher i rad nu utan mål för Welander, som så sent som hösten 2007 stod för mer än ett mål varannan matchen. Mer, fler och ökad målproduktion är nog melodin för att få till en topplacering i år.

Deltog gjorde: MS,FW,PE,MA,ES,LH,DJ,NK,RS,DB,ME,MB

Boxscore

Sköle Rhinos - Bredsand Stars 2-4 (-)
1-3 Nicklas Karlsson (Robert Sundin, Peter Edström)
2-3 Peter Edström

Utvisningar:
2 min Magnus Eriksson, charging
2 min Erik Svensson, hooking
2 min Sköle, Too many players
2 min Bredsand, high sticking

Senaste matchreferaten