Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Torsdag 30 juni 14:33

Nästa träning

Tis 5 Jul 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Jag ser mig som en komplett fotbollsspelare, inte på allt... men nästan! - Zlatan
 
 
 

Matchreferat

 

Bra spel gav noll poäng

Söndag 5 oktober 2008

Det var en sevärd match som spelades i Ljustadalen på söndagseftermiddagen. Sköle kom till spel med tre avbytare, trots att stora delar av truppen var på NHL-resa. Tempot drog upp av Oldboys och visade att de inte alls var så gamla som namnet ger sken av. Sköle var det äldre laget och hade svårt till en början att hänga med i svängarna.

1-0 kom också till gästerna, vilket var rättvist. Sköle skapade målchanser i matchen men Tic-boxen var ofta väl samlad och många avslut nådde inte fram. 10 minuter in i matchen lyckades Lars Humble slå in kvitteringen från backposition efter Sundins genomskärare. Tyvärr fick #72 Johansson hämta ut en boll bakom sig innan halvtidsignalen kunngjordes av en för dagen väldigt timid K-L Persson.

Andra halvlek fortsatte att bjuda på tempofylld och tuff innebandy. Tyvärr, med Sköleögon, gjordes det flesta avsluten mot Skölekassen och när Johansson räddat ett flertal avslut och Rhinos inte lyckades få bort bollen var 3:an ett faktum. Sköle fortsatte att försöka skapa tryck framåt och de få journalister som fanns på plats skulle precis notera Markus Blomqvist för säsongens första mål när #78 serverade honom öppet mål. Men oturen fortsätter att grina "Blomman" i ansiktet och bollen smet över klubban. Istället gick Old boys fram och fastställde slutresultatet 4-1.

En mycket fin insats av Sköle. Bra tempo och bra inställning kunde med lite tur givit en poäng. Bäst i dagens Sköle var #72 Johansson som gjorde många fina räddningar. Vi hoppas att han konserverar formen till nästa söndag då Stone Oilers kommer på besök.

Deltog gjorde: SJ,HJ,PB,RS,NK,LH,MB,DB,DJ

Boxscore

Tic Oldboys - Sköle Rhinos 4-1 (-)
1-1 Lars Humble, (Robert Sundin)

Utvisning Tic Oldboys: 2min (interference)

Senaste matchreferaten