Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Lördag 4 juli 03:51

Nästa träning

Tors 9 Jul 21:00-22:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det var förmodligen inte medvetet att göra det avsiktligt. - Ankan Parmström
 
 
 

Nyheter

 

Statistiken flödar i Skölelägret

2004-11-01 [12:54] av Sune Statistik

Så här inför slutspurten i div.2 korpen har jag fått i uppdrag av #77 att se över statistiken. Vilka spelare har flippat och vilka har floppat? Gör Karlsson några assist egentligen eller är han en ren målspruta? Hur ligger det egentligen till med 1:a respektive 2:a assist?
Vi har kollat upp hela säsongen och kommer här nedan att ge det mesta av det bästa.
Läs och njut:

Ska vi börja med att räkna upp spelare som är poänglösa hittills i år så är dessa Jonasson, Moberg och Sandström. Att målvakten är poänglös är inget att säga om. Där får man en assist eller två per säsong om det vill sig väl. Något annat är omöjligt. Moberg har faktiskt bara spelat 2 matcher denna säsong och kanske är det därför poängskörden uteblivit. Elaka tungor vill hävda att det är därför laget ligger där det ligger. Sandström däremot är registrerad för 5 matcher men har ännu inte fått en poäng bokförd. Detta trots ibland väl givmild bedömning av 2:a assist. Sandström som med åren blivit väl defensiv måste komma högre upp i banan om det ska bli nån poäng i år för Sköles eget "Nylle". Fjolårets statistik för #92 var 1 mål, 1 assist.

Om vi sedan kollar upp målvakten Jonasson så har han gjort en fin comeback i buren efter sin "time-out". #28 spelar stabilare än tidigare år och har faktiskt fått en assist. Du kan fundera på vem som gjorde det målet, så redovisas svaret längre ner i artikeln.

Hur ligger det till för Mikael "Big-truck" Andersson ?
Lastbilssonen från Bällsta har spelat alla matcher i år och gjort 0 mål och 2 assist. #3´s styrka är framför allt defensiven och några fler poäng från #3´s klubba är inte att vänta...
Som vanligt har han även hunnit med en "tvåa" på botbänken.
Credit till Micke för att han alltid är tillgänglig på matcher.
Aldrig skadad och istort sett aldrig borta. (kommer dock ofta sent)

Om vi kollar på lagets hetsporre nummer 1, Pierre Björlund, så har denne samma statistik som Andersson (0 mål, 2 assist)
Pierre, som hellre passar än skjuter, brukar göra ca 5-6 poäng varje år så kanske är en lite spurt att vänta från 74:an.
Fjolåret slutade på (2+4)
"Bara" 4 utvisningsminuter i år är ett bra facit. Kanske har Pierre hittat lugnet lagom till 30 års-dagen?

Stefan Johansson spelar back och då som "spelande back". "Steven" har hittat maskorna 2 gånger i år och fått ett assist (som målvakt).
Stefan är väldigt allaround och kan spela såväl keeper, back eller forward. Stefan ställer även upp som keeper på träningar och det är något som behövs i "laget i byn". #72 har mycket hög högsta nivå och är beroende av att sitt trasiga knä håller i hop.

Mannen från källaren, även kallade Basement-Jack eller Burken
har noterats för 1+3 i år. Klart bättre än ifjol då han gick poänglös. Kanske är Burken på väg uppåt i formkurvan? Lite mindre film och bättre dygnsrytm så hittar han nog rytmen på planen ännu bättre. Vi tror på Burken för framtiden.

Vem är då #67? Jo, Wella "General manager" Welander. Mr. Sköle himself. Kanske är Wella på väg att föra upp Skölebygdens enda lag med namnet Sköle i namnet, upp i innebandyns finrum? Wella har efter sin totala omläggning av kost rasat sisådär 50 kg och därmed blivit grymt mycket snabbare, mindre skadebenägen och även snyggare. (viktigt att påpeka eftersom det är Sköles epitet). Wella har 3+3 i årets statistik men här kommenterar vi gärna att nu hänger #67 med i svängarna hemåt när det det går undan. Mycket snabbare fötter har gjort susen för fd. King of Coke.

Om du redan glömt bort att du skulle fundera på vem Jonasson gjorde utkastet till så är det rätta svaret.. #11 Karlsson.

Kollar vi in statistiken för Kenneth "höstlövet" Fahlberg som även skulle kunna kallas "myran" efter sitt senaste mål som var ett av historiens lösaste skott så ser vi att #93 har 2+5 i år. Dock så har Kenneth 60 % av sina assist poäng i form av 2:a assist. Här anar vi ugglor i mossen... Ovanligt poängrik säsong för Kefa. Kenneth efterlyser ofta mycket pass tillbaka till backar och kanske är det det som han nu fått. Hur kan vi annars tolka 5 assist poäng?

"Blomman" är den spelare som skriker minst på planen. Detta kompenserar han med att likna Nebojsa Novakovic mest. Poängskörd i år : 3+4. Klart godkänt. Även en svit med 4 matcher i rad med poäng. Blomman blomstrar...

Lars Humble har varit den spelare som sammanlagt haft den högsta promillehalten under de matcher som spelats. I år har han tagit det lite lugnare och då har resultatet visats sig. Hela 4+6 i statistiken bevisar att frånvaro från sprit ger bra resultat på planen. Visste du förresten att Humble bara gjorde 4 poäng i fjol. Redan uppe i 10 poäng nu allstå.

#77 Sundin har hittills i år 6+4 i statistiken att jämför med förra säsongens slutfacit på 3+3.
Sundins målsättning är alltid att klå Larsson i skytteligan (inte att slå Karlsson eftersom han inser att det skulle vara en bedrift, modell större). Detta ser han ut att lyckas med. Humble brukar ofta ge #77 kängor för att han heller skjuter än passar men sådan är #77´s spelstil. På gott och ont. Vi ska dock se till statistiken och där ser vi att Sundin har dubbelt så många 1:a assist än Humble. Sundin har idagsläget fin form och där noterar vi en svit på 7 matcher i rad med poäng.

Peter Larsson är den spelare som skjuter mest i Skölelaget. Med blandat resultat. Peter gör sina mål ur omöjliga vinklar allt som oftast. Detta är "Pekkas" styrka.
#20 ligger 1:a i assist ligan i år. Facit är 3+8. Här ska vi ge Peter stort beröm eftersom han är lugnare än tidigare år och verkar nu bara säga "men domarn.." ca 1/3 så ofta som tidigare. Visste du att av Peters 8 assist så är 7st första assist (87,5%). Snacka om framspelare... Hur låg det nu till med Humbles procentsats, obs 1:a assist, inte alko-halt. Jo den ligger på (33%).

Kvar att nämna är Nicklas Karlsson. 11 mål och 2 assist.
Poängbäst som vanligt. Karlsson springer och försöker sig på tunnlar och tryckar in bollen på
patenterat sätt. Att han även får smeknamnet "skägg-biff" på andra klubbars hemsidor tyder på att han satt sig i respekt. 11 mål, Det inger respekt...

Hur ligger det till med 1:a och 2:a assist?

Av de 35 mål vi egenhändigt producerat (5 mål på W.O) så
har 7st mål varit utan assistans.
(1st på straff), 14 st mål innehåller 1 assist och 14 st mål innehåller 2 assist.
Av de mål som innehåller 2 assist
så får Humble 2:a assistet 25% av gångerna, Kenneth 21% och Micke 15 %.

Visste du att av de 14 spelare vi använt oss av i år så får 3 spelare tillsammans över 50 % av 2:a assisten?

Visste du att 43 % av Sköles spelare inte fått nått 2:a assist?

Visste du att Lars Humble gjort 40 % av sina 10 poäng på 2:a assist?
Visste du att Robert Sundin gjord 0 % av sina 10 poäng på 2:a assist?
Visste du att Mikael Andersson gjord 100%! av sina 2 poäng på 2:a assist?
Visste du att Pierre Björklund gjort 100%! av sina poäng på 1:a assist?

Visste du att Statistik går att ägna tid åt i all evighet och visste du att nästa helg är det spelledigt?
Visste du även ljudvolymen i omklädningsrummet efter Skölematcher i kontorsmiljö skulle defineras som mycket störande buller.

Behöver du mer statistik så får du leta vidare själv.

Ha´t bra!

Läst 1669 ggr

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...

För 5 år sedan

Värvningboom - Två nya till Sköle

2015-07-29 [12:09] av #77

Sköles sportledning har inte legat på latsidan denna sommar.

» Läs hela Värvningboom - Två nya till Sköle