Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 2 juni 07:53

Nästa träning

Tors 4 Jun 21:00-22:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det är svårt att anfalla när man inte har bollen. - Sven Göran "Svennis" Eriksson
 
 
 

Nyheter

 

Upp eller ned?

Toppen mot toppen och botten mot botten

2017-10-12 [11:15] av hemsidan

Helgens spelomgång är lite extra spännande.
Sanningen är den att de sex sämst placerade lagen i tabellen möter varandra medan de sex bäst placerade lagen möter varandra.
- Det innebär att det är idel "sexpoängsmatcher", förklarar Welander som studerar statistik och tabeller lika frekvent som han lagar mat.
Sköle möter tabelljumbon Knäcker Fett och har alltså stora möjligheter att skapa ett 8-poäng glapp ner till nedflyttningsplatsen som Knäcker Fett just nu besitter.
- Men lika bra som en vinst är i matchen, lika obra är en förlust. Då dras vi med i bottenstriden på allvar, hävdar Welander.
- Det bästa för Sköles del är att tre av lagen bakom Rhinos i tabellen förlorar och Sköle vinner, då får vi lite andrum nedåt och dessutom bra kontakt uppåt, säger #77 Sundin.
#35 Flobecker som senast lagen möttes gjorde hattrick i 8-0-vinsten blir inte med denna gång. Även #22 Åkerback och #70 Palander saknas på söndag.
- Då får vi vinna med 5-0, konstaterar Sundin som inte vill ha fler återbud till helgen.
Sundin, som hemsidan når via länk i Holland, nekar till att hans sviktande kondition är orsaken till att han inte vill ha en tunn trupp.
- Vi vill ge våra gedigna och hängivna fans så mycket som möjligt, och en bred fin trupp är en del av det hela, avslutar Sundin.

Läst 898 ggr

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...