Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Onsdag 8 december 09:51

Nästa träning

Tis 14 Dec 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det spelar ingen roll om vi vinner bara jag gör mål. - Mats Magnusson
 
 
 

Nyheter

 

Bakom siffran: #77

2016-10-03 [12:00] av hemsidan

Hemsidans journalist kände sig sjukt bakfull och lämnade över papper och penna till #77 som fick förklara själv medan journalisten tog sig en oförtjänt siesta.
- När Sköle Rhinos bildades 1995 fanns samtliga nummer att tillgå. Jag ville ha ett nummer som kunde bli lite av "mitt eget". Det skulle dessutom vara en snygg kombination.
Vad är då en snygg kombination ? Ett exempel på en inte alltför tilltalande kombination valdes på en reservtröja under 90-talet. Det var #53. Numret talar för sig själv.
Jag är född 1977 och det är huvudskälet till att det också blev #77 Sundin på ryggen. Det är en snygg kombination, kanske de snyggaste.
Lite kuriosa om numret och kanske i liten utsträckning en bidragande faktor i valet, var att i det fantastiska PC-spelet NHL93 fanns en spelare , Paul Coffey. En snabb spelare (dock back) med fina offensiva kvalitéer. Trots backposition gjorde denna oftast väldigt många mål - något som inspirerade.
Just 77 är något som blivit "jag" med åren. Ser jag en tröja med numret finns överhängande risk att jag köper den. Jag har ett flertal NHL-tröjor med 77 på ryggen. Tyvärr får man inte välja anställningsnummer på mitt arbete. Hade jag fått det hade valet varit enkelt. Vem som har numret har jag stenkoll på. Morgan. Men han hade anställning före mig så det hade nog varit kört i alla fall. Jag spelade under ca 15 år lotto med joker. Det sjusiffriga jokernumret är fast i minnet. Går ej att radera. Eftersom jag ej längre spelar raden byter jag kanal direkt när dragning är i antågande. Jag undviker också att läsa den avdelningen i tidningen, av rädsla för att se "min" vinnande kombination. Slutsiffra 77 så klart.
I mitt liv finns många långtgående projekt och drömmar. För att nämna en. Jag vill bli den som gör om det populär märket likör 43 till dito 77. Söt och go' , precis som jag.
Nu vaknar journalisten till och undrade "Var det någon som sa likör?!", tar tillbaka papper och penna och beger sig mot barskåpet. Därmed är intervjun slut.

Läst 2954 ggr

Artikelserie


Profiler - Aktuell trupp i nummerordning

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...

För 5 år sedan

Alla siffrorna från HT2016

2016-12-08 [12:00] av hemsidan

Stor statistiksammanfattning från statistikavdelningen som samlat ihop och analyserat siffrorna in i minsta detalj.

Ironman

» Läs hela Alla siffrorna från HT2016

För 8 år sedan

Nyförvärv på gång

2013-12-13 [15:58] av #77

Sköle har varit i kontakt med ett nyförvärv. Mycket tyder på att spelaren kommer att spela med Sköle 2014 - men ännu är inte allt klart.

» Läs hela Nyförvärv på gång