Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Måndag 12 april 15:13

Nästa träning

Mån 12 Apr 21:00-22:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det har gått 41 minuter, plus tillägg... - Lasse Kinch under Skottland-Sverige.
 
 
 

Nyheter

 

Långa dagar nu för Sköles ledning.

Stor intervju med Rhinos ledning

2016-02-28 [22:09] av MEDIA

Hemsidan väljer att göra en större intervju med Sköle Rhinos ledning. Pga det enorma tryck som föreningen just nu upplever i form av trycket från media att få intervjuer, fans som vill samtala och sponsorer som vill få kontrakt har hemsida i eftermiddag intervjuat Sköles ledning. Pressansvarige Pontus Pontén har valt att hänvisa alla frågor till sportchefen Sundin.

Varför går det så bra just nu för Sköle Rhinos ?

- En oerhört svår fråga att svara på ? Vi har under 20 års tid valt att spela med samma spelare och i stort sett alltid legat på samma position. Långt ner i div.1 eller i toppen av div.2. Nu har några av de allra bästa inom klubben slutat, men det har samtidigt gjort att några andra fått klivit fram.

Har det rent av varit bra att de stora namnen lämnat ?

- Nej, det skulle jag absolut inte säga. Utan dessa namn hade vi inte varit där vi är idag. Av de 10 spelare som gjort över 100 matcher har 7 nyligen lagt klubban på hyllan. Det har varit svårt, för att inte säga omöjligt, att ersätta all denna rutin. Vi har istället satsat på hårt jobbande spelare samt några med snabbheten som vapen. Efter några säsonger med "mellanresultat" verkar vi nu börja komma dit vi vill.

Vart vill ni ?

- Vi har haft som målsättning att klara oss kvar utan kval och bli ett stabilt mittenlag. Nu när detta ser ut att uppnås måste vi också höja ribban. Vi vill slå ytterligare ett klubbrekord, att komma bättre än 6:a i div.1.

Supportrar på stan och i hembygden pratar om final som målsättning. Är det också en målsättning?

- Vi tar en match i taget. Nästa match blir en rejäl utmaning då statistiken inte är till vår fördel. Men vi träffas varje torsdag och vår mentala coach får oss att tänka i rätt banor och anta utmaningen på rätt sätt. Det har funkat bra hela våren.

Ingen final i planerna alltså?
- Som sagt, det är en match i taget. Vi vill klättra i tabellen hela tiden. Vart vi slutar efter sista matchen återstår att se.

Ni har fått några tunga skador på slutet?

- Ja, Åberg ser ut att missa hela säsongen, Welander är fortfarande långtidsskadad och D. Björklund har tagit TimeOut. Även Blomkvist har gjort sin sista match för säsongen då han går på lån till Dynamo Kiev Floorballski. Vi känner oss inte oroliga även fast det blev några olyckliga avbräck på slutet. Vi är många i truppen och alla vill ha mycket speltid. Det känns tryggt.

I samband med att ni visar att ni tillhör den övre delen av tabellen, blir det lättare att rekrytera spelare ?

- Ja och Nej. Det är några spelare som hört av sig och vill börja träna/spela. Men som det ser ut är truppen full. I alla fall denna säsong. Det är bara bra att duktiga spelare hör av sig och vill spela för Sköle.

Vilka spelare är du extra nöjd med ?

- Det är lätt att nämna samtliga spelare i dessa stunder, men jag ska försöka låta bli. Jag tycker #96 Engström har höjt sig och gått från att vara en klassisk "gnuggare" till att också göra mål. Det är viktigt. Hägglund i målet går inte att låta bli att nämna med sin jämnhet.

Är det något nytt på gång i föreningen ?

- Å herre gud! Det är säkert 100 saker på gång. Vi har en statistik avdelning som jobbar för högtryck. Pressavdelning har fullt upp. Hemsidan kommer att presentera nyheter redan i morgon samtidigt som att man jobbar för att få videofilmade highlights mot slutet av serien. Och mycket mycket mer...

Det låter tufft?
- Ja, men oerhört roligt. Nu måste jag tyvärr avvika. Jag har ett möte med Glenn Strömberg på Expekt om mindre än en timme.

Tack för pratstunden!
- Tack själv !

Läst 1559 ggr

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...

För 2 år sedan

MVP 2019

2019-04-10 [15:25] av #10

Ett av idrottsvärldens mest prestigefyllda pris ska snart delas ut.

» Läs hela MVP 2019

För 5 år sedan

Sköle i Panama?

2016-04-08 [11:00] av hemsidan

Rykten som vajar i vinden, eller grävande journalistik som hittat nåt tvivelaktigt?

» Läs hela Sköle i Panama?

För 8 år sedan

Trygg ekonomi

2013-04-11 [16:33] av hemsidan

Timrå IK kämpar med bankerna nu och kan inte börja planera sin spelartrupp inför kommande säsong.
Det är inte ett problem som Sköle har. Tvärtom.

» Läs hela Trygg ekonomi