Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 2 juni 05:56

Nästa träning

Tors 4 Jun 21:00-22:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Galatasaray är ju helt impotenta framåt. - Lasse Kinch
 
 
 

Nyheter

 

Tomt i kassen

2015-11-15 [15:13] av #77

Sköles målvakt Micke Vikberg väljer att kliva av den nuvarande säsongen. Den knäskada han ådrog sig för ett drygt år sedan har hämmat honom under lång tid och nu väljer som sagt Vikberg att ge upp säsongen och låta kroppen vila.

Huruvida det blir en comeback eller inte vet varken klubben eller #1 själv, då kroppen måste få en chans att läka först. Sköle har haft en problematisk säsong där anfallsspelet inte fungerat och där försvarspelet fungerat lika dåligt. Kanske kan det vara ett smart drag att Vikberg får tid att läka ihop och Sköle får testa en ny målis under slutskedet av säsongen och förhoppningsvis ro ett nytt div.1 kontrakt i land, även fast det känns tungt att tappa sin målvakt i slutet av säsongen.

Johan Hägglund, som i år stått en match, och som tog Sköle till seger förra veckan är klubbens nuvarande förstaval inför den avslutande seriematchen nästa helg.

Någon målvaktsannons kommer man inte att gå ut med ännu men klubben hymlar heller inte med att man gärna snabbt vill veta hur målvaktsfrågan ska lösas.

- Jag har inte börjat leta efter någon målvakt ännu. Då Sköle alltid är ett högattraktivt val för alla spelare, förväntar jag mig en del samtal framöver från de som vill kandidera om platsen. Men det kan ju också bli att Vikberg frisknar till. Vi får se helt enkelt, säger Sportchefen Sundin.

Mikael Vikberg är på tionde plats nu på all-time listan över Skölematcher (119 matcher)

Läst 1344 ggr

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...