MRF-Galan 2019


Inför den stora MRF-Galan 19 januari 2019 presenterar vi här de olika priskategorierna och vilka som blivit nominerade i de olika kategorierna.

Röstningen är avslutad.

Glöm inte att boka er plats på galan, se nedan.

Glöm inte att sprida ordet, dela på facebook!

Kategorierna

Klicka på respektive kategori för att expandera nomineringstexterna.

- Årets stallkompis kan vara den som hjälpte dig med att få upp hoven på Flicka när hon bara vägrade lyfta på den. Eller någon som gav dig några peppande ord när Bella bestämt sig för att springa bredvid hindret för femtielfte gången.
Årets stallkompis är den som sätter guldkant på din tillvaro i stallet, den som gör det lilla som kan betyda så mycket.

Du väljer vem du vill nominera!

- Är en slitvarg, någon som bidragit med något utöver det vanliga, någon som gör det lilla extra för vår förening, nån som man kanske inte tänker på, men tar för givet.

Årets eldsjäl utses av nomineringsgruppen.

- Kan vara en ideell ledare eller en anställd tränare/instruktör. Årets ledare skall vara en god förebild och ledare som bidrar till positiv utveckling på något/några plan.
Kanske är årets ledare föräldern som alltid stöttar och hejar på alla i föreningen, kanske är årets ledare grym på att vara lagankare, är duktig på undervisning eller anordnar roliga aktiviteter.

De nominerade är...
Katarina Isokivi
Katarina har tagit sig an utmaningen som ridskolechef och vuxit med ansvaret att vara vår ledare på ett utomordentligt sätt. Under hennes år har hon lyckats öka ridskoleverksamheten med antalet uppsittningar till mer än det dubbla mot när hon startade.
Hon är utöver det en mycket uppskattad och duktig instruktör som ger tid för alla individer på ett personligt sätt utifrån dess behov.
Med Katarina bakom rodret är MRF en förening att räkna med.
Kristina Kicki Höjerts
Vårt röda yrväder som kom till oss för några år sedan som en räddande ängel då stabiliteten i ridlärare inte fanns i föreningen.
Kicki är barnens favorit och har en förmåga att orka driva ridlektioner och andra aktiviteter för stora barngrupper med framgång. Alltid positiv till att hitta på saker och ställer upp i alla väder.
Kicki flyttade till och med till Matfors bara för att smidigare kunna utföra sitt viktiga jobb hos oss.
Ulrika Scherman
Har själv inga aktiva barn i föreningen men i hennes bröst bankar ett hjärta för MRF. Ulrika driver tävlingssektionen framåt på ett förnämligt sätt.
Utvecklar och utbildar sig och andra i att genomföra tävlingar på ett smidigt och uppskattat sätt.
Ulrika får andra att vilja ställa upp.
Att behålla det genuint mysiga men ändå hitta nya moderna sätt att jobba på är hennes mål.

- Är ekipaget som stuckit ut från mängden på något sätt under 2018.
Samspelet mellan häst och ryttare är det centrala, det kanske är ett ekipage du tycker är något alldeles extra, där glädje och kärlek utstrålas, som kanske lyckats starta sin första tävling, eller klarat något de kämpat med länge, kanske hoppat en bana felfritt eller ridit sitt livs dressyrprogram.

De nominerade är...
Estelle Pettersson - Red Pepper
När Estelle rider pratar hon gärna med hästen, är väldigt mjuk och ser alltid till hästens bästa. Tillsammans med ridskolehästen "Pepzi" debuterade hon på kvällstävlingarna i hoppning. Efter en fin, felfri grundomgång ramlade hon av i omhoppningen, hon klev upp borstade av sig och fick gå in på prisutdelning till en hedrande andraplats i sin debut.
Fanny Sandström - Sultan
Fanny är en ödmjuk tjej som alltid tar hand om hästen. Hon har länge kämpat med ridskolans envisaste ponny Sultan, men hon gör det med ett leende och ger aldrig upp. Under hösttävlingen i hoppning kom belöningen med en felfri runda som gav en fin femteplats.
Felicia Granlund - Munsboro Shere Khan
Felicia är en ambitiös tjej med framåtanda och stor vilja att lära. Under flera år har hon kämpat med sin ponny och ramlat av fler gånger än vi kan räkna. 2018 har det lossnat och ekipaget har representerat MRF runt om i distriktet med flertalet placeringar i hoppning.
Alva Axelsson - Olego
Alva är en glad, positiv och lugn tjej som värnar om hästen. Hon tränar och tävlar ridskoleponnyn Olego som dagligen testar sin ryttare. På kvällstävlingarna i hoppning fick dom till kanon rundor som gav placering och titeln KM mästare på ponny 2018.
Astrid Sjöbom - Max
Astrid har en stor kärlek till alla hästar och extra starkt klappar hjärtat för ridskoleponnyn Max hon som tränat och tävlat med en längre tid. Max har en bekväm sida men med Astrid i sadeln vaknar han till och tillsammans har dom förbättrat resultaten för varje tävling.

- Är ekipaget som stuckit ut från mängden på något sätt under 2018.
Samspelet mellan häst och ryttare är det centrala, det kanske är ett ekipage du tycker är något alldeles extra, där glädje och kärlek utstrålas, som kanske lyckats starta sin första tävling, eller klarat något de kämpat med länge, kanske hoppat en bana felfritt eller ridit sitt livs dressyrprogram.

De nominerade är...
Annelie Berlin - Clarimo
Annelie har ett brinnande intresse för hästar och ridning. Hon har gjort en resa från ridskoleryttare på klubben till tävlingsryttare i dressyr och har nu tre egna hästar.
Bäst har det gått med Clarimo, tillsammans har dom placeringar upp till LA och debuterat MSV under året. På dressyrtävlingarna i våras van dom KM.
Sandra Knutsson - Sandy Bell
Sandra är en engagerad och målinriktad tjej som gjort sitt första tävlingsår som junior på storhäst. Ekipaget red in på en andra plats och tog silver i DM för junior, tävlar stadigt i MSV.
Sandra deltar i Mittsvenskas ryttarutveckling och har målet inställt på att försöka ta sig till SM.
My Jeppsson Lindkvist - Hollywood Barbie Q
My har ett brinnande intresse för hästar, ridning och föreningen. My tävlar ponny bland storhästar och banar väg för andra att allt går med en lydig välriden häst.
Hon har själv utbildat sin ponny upp till MSV med fantastiska resultat och placerat sig i 7 av 11 starter under året på väldigt fina % i dressyr. Under sommaren van dom Connemara SM i dressyr.
Miranda Padellaro - CGs What a Man
Miranda är en ambitiös tjej med högt ställda mål. 2018 bytte hon klubb och blev tävlingsryttare för MRF. Tillsammans med sin häst tävlar dom på hög nivå i dressyr och red in på en tredje plats och tog brons i DM för senior.
Mirandas var väldigt nära att nå sitt mål att kvala till SM.
Elin Flemström - Aloma
Elin är en glad och positiv tjej som värnar om hästen. Elin är en junior som tävlar hoppning med sin storhäst, 2018 bytte hon klubb och blev tävlingsryttare för MRF.
Elin har kämpat med sitt sto som ibland har egna ideèr men hon ger inte upp, och nu har framgångarna vuxit fram. Elin och Aloma har tillsammans tagit flertalet placeringar.

- Vilken av ridskolehästarna tycker du förtjänar att bli årets ridskolehäst?
Rösta på den häst som är din favorit!

De nominerade är...
Bella
Bella
Clapton
Clapton
Flicka
Flicka
Madame
Madame
Maffia
Maffia
Mango
Mango
Max
Max
Nektar
Nektar
Olego
Olego
Pasaka
Pasaka
Pepzi
Pepzi
Pride
Pride
Sultan
Sultan
Valiant
Valiant

- Årets bragd går till någon som presterat något alldeles extra, kan vara en uppstickare/rookie, kan vara någon som vunnit en hög klass eller kanske vunnit en klubbtävling.

De nominerade är...
Maja Mårtensson
Maja är en flitig tävlingsryttare och säsongen 2018 har varit framgångsrik. Maja rider mjukt och är en stor förebild som ordförande i ungdomssektionen.
- Kvalade till sverigeponny i hoppning och deltog i semifinal på Göteborg horse show.
- Kvalade och deltog på ungponny SM i hoppning där hon van med D-ponnyn Pegasus Pan.
- Vinst KM dressyr ponny med Onellie.
Nora Engström
Nora är en ödmjuk och ambitiös tjej som med sin hoppkanon "Loppan" (Lackyle Shadow) har plockat placeringar från lokal till nationell nivå i hoppning på ett år.
- Placerat sig på 7 av 11 tävlingar.
- Ligger på topp 40 av Sveriges alla 15 åringar på D-ponny. Mittsvenskas främsta framgångsrikaste ekipage av 15 åringar och 2a av alla juniorer på D-ponny.
- Har kvalat till msv och gjort debut ute och inne med fina resultat.
My Jeppsson Lindkvist
My tävlar dressyr på ponny bland storhästar och banar väg för andra att allt går med en lydig och välriden häst. Hon har själv utbildat sin ponny upp till MSV med fantastiska resultat och placerat sig i 7 av 11 starter under året på höga % i dressyr.
- Under sommaren van dom Connemara SM i dressyr.
- Vinster i 6 av 11 starter under 2018.
Emmy Svanstedt
Emmy är en flitig tävlingsryttare med stora framgångar på hoppbanan. Emmy är mittsvenskas framgångsrikaste B-ponny ekipage med sin ponny Mermaid.
- Andra plats i DM för B-ponny.
- Kvalat SM i hoppning.
- 7st vinster under året och totalt 15st placeringar.
Emma Hallberg
Emma är en glad och positiv ryttare som värnar om hästen. Emma är ett av få ekipage i mittsvenska som tävlat LA i dressyr och hoppning med sin ponny Runsås Rembranth.
- Ligger på topp 33 av Sveriges alla 15 åringar på C-ponny i dressyr. Mittsvenskas andra framgångsrikaste ekipage av 15 åringar och 6a av alla juniorer på C-ponny.
- Silver i DM dressyr
- 7 placeringar av 17 tävlingar.


Matfors Ryttarförenings Gala

Dag: Lördag 19 januari 2019
Tid: 18.00 - tills vi går hem
Plats: Matfors Folkets hus

Det blir mingel, buffémat, underhållning, kaffe och tårta och inte minst ska vi kora vinnarna!

Biljett kostar 250kr/vuxen(18+ år), 150kr/ungdom(6-17 år) och barn under 6 år går gratis.

Bokningar OCH betalningar tas emot t.o.m 21/12, 2018

Namn/bokare:

E-post:

Telefon:

Antal vuxna 18+ år:

Antal ungdom 6-17år:

Antal barn 0-5år:

Information:Jag godkänner att MRF får hantera mina personuppgifter i samband med denna bokning.

Glöm inte att betala 0kr till antingen
Swish 070-511 38 86(Annica Welander) eller till
Handelsbanken konto: 751 774 308 OBS!!! Märk med MRF-gala och namn.

Betalas senast 21/12, 2018. Anmälan är bindande.

När vi tagit del av din bokning och betalning så kommer du få bokningsbekräftelse/biljett via mejl.

producerad av Fredrik Welander